Det siger kunderne om NettoNet

Nettonet har hostet min hjemmeside siden 1996, og det har fungeret upåklageligt. God pris, samt kompetent og venlig betjening. Hvis jeg en sjælden gang har haft nogen problemer, eller noget jeg ikke forstod, har jeg altid fået god hjælp over telefonen. Jeg kan varmt anbefale Nettonet. Mvh Anne-Grete Hav Hermansen

Alfa-Omega Instituttet, alfa-omega-instituttet.dk


Over 10 års hosting hos Nettonet uden problemer. Hurtig respons pr. mail eller tlf. når der er behov for hjælp. Kan anbefales!

Stig Nørhald Fotograf, norhald.dk


Den store fordel ved at bruge Nettonet, er at det altid kører, jeg har ikke i de sidste 4 år haft brug for at kontakte support, ej heller har der været problemer med mail. Der er gode instruktioner om opsætning på deres sider. Godt produkt!

Jysk Plast Industri, 6622.dk


Exelent, super hurtigt og nem installation. Hurtig respons og min hjemmeside var oppe efter kun 1 time. Kunne ikke gøres bedre.

Kai Nielsen, idemasters.dk


Jeg oprettede min første hjemmeside hos NettoNet i 1998 og har siden haft op til 7 forskellige domæner kørende samtidig. Undervejs har jeg ændret forskellige opsætninger og altid har jeg fået en hurtig og præcis betjening hos NettoNet. Og så har NettoNet flere gange været behjælpelige når det kneb med opsætning. Jeg er meget tilfreds med servicen.

Abmedia, abmedia.dk


Vi har nu i snart 10 år haft fornøjelsen at anvende NettoNet og kan derfor varmt anbefale alle at anvende dette firma. Altid god service og meget rimelige priser.

Lippert Video & TV Produktion - Svendborg, lippert-tv.dk


Jeg har et par gange haft brug for hjælp fra kundeservice, og jeg må sige, at jeg er ovenud tilfreds med jeres håndtering af mine problemer/spørgsmål, og den hurtighed I svarer med. Og løst mine problemer til min store tilfredshed - især det sidste, som gik ud på flytning til billigere løsning - det ordnede I samme dag!

Charlotte Eglin, candour.dk


Nettonet har været uproblematisk, professionel og billig i brug for mig. Det må være ca. 10 år siden nu, at jeg blev kunde hos Nettonet og jeg har endnu ikke valgt at flytte til en anden leverandør, fordi Nettonet altid har fungeret for mig. Ingen ris, kun ros fra mig!

Tom, tw.dk


Jeg er tilfreds med NettoNet, som har gjort det muligt med enkle ting at få en hjemmeside. Har fået mange til at gøre det sammme, med tilfredshed.

More'n More, morenmore.dk


Super hurtigt og nem oprettelse af mit nye domæne, skønt når det hele bare kører og så på en søndag.

Susan Müller, borntik.dk


Jeg har i flere år benyttet Nettonet og været meget tilfreds, det er nemt at finde rundt i og jeg har anbefalet Nettonet til alle som jeg har lavet hjemmesider til. Et par gange har jeg haft brug for hjælp og det har absolut været kompetent.

Lise Madsen, lise-madsen.dk


Jeg har været en meget tilfreds kunde hos Nettonet.dk i adskillige år. Betjeningen er hurtig, nem og fejlfri. For mig er det en fordel altid at kunne betjene mig selv. Jeg bliver en kunde langt ind i en fremtid. Tak for dejlig service.

Marianna Fridjonsdottir, jarkauniverse.dk


Vi har været kunde hos NettoNet.dk i 4 år nu, og har aldrig haft skyggen af problemer. Alt kører problemfrit, produkterne er rigtig gode, selvbetjeningen er meget nem og de giver virkelig god support. Kan klart anbefales til andre!

Frøsø Køkkenfornyelse ApS, froso.dk


Som sangskriver er det vigtigt at kontakten til kunderne ALTID fungerer. Det har Nettonet nu hjulpet mig med i 10 år. Har der været brug for hjælp, har jeg altid kunne få det fra venlige servicemedarbejdere.

Birthe Larsen Hansen, bit-tarm.dk


Vi har netop lagt vores tredie domæne hos NettoNet, og oprettede det første helt tilbage i 2004. En god anmeldelse skal være lige så kort som listen over problemer: - det virker!

Lotte Rømer, lotte-romer.dk


Vi har været kunder hos NettoNet gennem mere end 10 år. Vi har altid været yderst tilfredse med den service, vi har modtaget. Vores hjemmeside har kørt uden problemer i alle årene, og vi har været glade for at kunne anbefale NettoNet til flere venner og bekendte.

Kennel Alpha Natura, alpha-natura.dk


Jeg har været kunde hos NettoNet i over 10 år. Det har jeg været meget tilfreds med. Man får hurtige svar når man kontakter dem. Jeg stoler på firmaet og vil fortsætte at benytte det.

Akvarel Productions, akvarel.dk


Jeg er simpelthen så glad for NettoNet! Har været "fast logerende" med egne og adskillige kunders domæner siden 2005, og jeg har brugt løs af supporten til stort og småt gennem alle årene. Godt webhotel og fantastisk service på både mail og telefon, nærmest døgnet rundt – og så på dansk, så man fatter hvert et ord ;-) Kan kun anbefale og gør det!

Helle Monika Hobbs, seobitch.dk


I snart otte år har jeg med fuld tilfredshed været kunde hos NettoNet. Alt har fungeret perfekt, mig bekendt ingen nedetider, fin support (de få gange det har været nødvendigt) og nem betaling.

Peter Mølgaard, komleg.dk


NettoNet har hostet min hjemmeside siden 2001 og jeg har ikke oplevet problemer med, at siden har været nede i den tid.

Jens Astrup, jensastrup.dkCOM/NET/ORG/INFO/BIZ

Kun 40 øre/dag ELLER 12,50 kr./md. - det bliver ikke billigere!

Find et ledigt domænenavn nu

SPAR 50% VED FLYTNING

Flyt din hjemmeside til NettoNet
- få 50% rabat med det samme!

Flyt domæne og hjemmeside


Denne hjemmeside anvender cookies i forbindelse med trafikmåling og målrettet markedsføring via reklamenetværk. Denne information deles med tredjepart. Klikker du videre på siden, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.
Læs mere her Luk besked