Om NettoNet

Stabil webhosting og kvalificeret support siden 1997. Over 15 års erfaring og ekspertise.

Alle vores systemer er placeret i et af Danmarks største hosting-centre med døgnovervågning af on-site teknikere, som sikrer optimal oppetid. Serverrummene er forbundet til Danmarks største internet-leverandør med en fiberoptisk forbindelse. Vores mål er altid 99,95% oppetid for alle vore servere.

Vi bestræber os på at yde den bedste support. Vi har altid frie telefonlinjer og besvarer typisk e-mails fra dag til dag - time til time i åbningstiden. Jævnlig intern evaluering supportere imellem gør at vi yder vores bedste for vores kunders skyld. Stabil webhosting med god plads og support behøver ikke nødvendigvis at være dyrt.

Jeg oprettede min første hjemmeside hos NettoNet i 1998 og har siden haft op til 7 forskellige domæner kørende samtidig. Undervejs har jeg ændret forskellige opsætninger og altid har jeg fået en hurtig og præcis betjening hos NettoNet. Og så har NettoNet flere gange været behjælpelige når det kneb med opsætning. Jeg er meget tilfreds med servicen.

Abmedia, abmedia.dk - kunde hos NettoNet
COM/NET/ORG/INFO/BIZ

Kun 40 øre/dag ELLER 12,50 kr./md. - det bliver ikke billigere!

Find et ledigt domænenavn nu

SPAR 50% VED FLYTNING

Flyt din hjemmeside til NettoNet
- få 50% rabat med det samme!

Flyt domæne og hjemmeside


Denne hjemmeside anvender cookies i forbindelse med trafikmåling og målrettet markedsføring via reklamenetværk. Denne information deles med tredjepart. Klikker du videre på siden, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.
Læs mere her Luk besked