Jeg har været kunde hos NettoNet i over 10 år. Det har jeg været meget tilfreds med. Man får hurtige svar når man kontakter dem. Jeg stoler på firmaet og vil fortsætte at benytte det.

Akvarel Productions, akvarel.dk - kunde hos NettoNet

H1

9,00

kr./md.

1 GB

PHP/MySQL

SSL/HTTPS

5 postkasser

Kun e-mail-support

Oprettelse 79,-

H2

19,00

kr./md.

2 GB

PHP/MySQL

SSL/HTTPS

10 postkasser

Telefon-/e-mail-support

Oprettelse 49,-

H3

49,00

kr./md.

5 GB

PHP/MySQL

SSL/HTTPS

25 postkasser

Telefon-/e-mail-support

Oprettelse 19,-

H4

79,00

kr./md.

10 GB

PHP/MySQL

SSL/HTTPS

50 postkasser

Telefon-/e-mail-support

Oprettelse 9,-

Selvbetjening

Mulighed for at installere CMS-pakker med autoinstaller. Nem adgang til ordrebekræftelser, udskrivning af faktura, ændring af adresseoplysninger, finde tilhørende mailadministration, nulstille adgangskoder på dine domæner, se pladsforbrug og meget mere.

+ Log på selvbetjening

Klik-og-installér

Nem installering af de mest populære CMS-pakker, for det behøver ikke være kompliceret at skabe en hjemmeside - med CMS kan du komme rigtig langt uden at programmere en eneste linje kode. Gratis templates/temaer lige til at installere - de fleste ganske gratis.

+ Læs om klik-og-installér

Vejledninger

Vores vejledninger sikrer at du som ny kunde hurtigt kan komme igang med at benytte din hjemmeside og e-mail. Har du brug for information for dine allerede eksisterende domæner, så kan du under vores selvbetjening hente disse vigtige informationer når som helst.

+ Vejledninger & hjælp

Seriøs support

Vi forstår til fulde vigtigheden af at kunne få hjælp til generelle situationer i forbindelse med din hosting. Vi bestræber os på at yde den bedste support. Vi har altid frie telefonlinjer og besvarer typisk e-mails fra dag til dag - time til time i åbningstiden.

+ Læs mere om NettoNet